Matis Absolut Lounge

Kao jedan od rijetkih doista multifunkcionalnih prostora u Zagrebu, Matis Absolut Lounge poseban je zbog svojih mogućnosti transformacije za svaku priliku. Svečana obiteljska događanja, konferencije, prezentacije, partyji ili jednostavno uživanje uz kavicu i diskretni šum fontane – sve to možete imati u Matis Absolut Loungeu.

Uz 230 m2 elegantne multifunkcionalne dvorane, tu je i 600 m2 ljetnog vrta i terase kojima dominira raskošna fontana s 4 osvijetljena vodoskoka. Ovaj ambijent idealan je za classy vjenčanja  i primanja jer vrt pruža ugođaj elitnog countryside kluba s prekrasnim travnatim površinama – sve u centru grada.

Kapacitet prostora varira ovisno o namjeni. 150 sjedećih mjesta u banketnoj postavi lako se pretvara u 180 konferencijskih sjedećih mjesta ili 300 stajaćih mjesta u cocktail varijanti pa čak i 500 mjesta u ljetnim mjesecima kada su na raspolaganju vrt i terasa. Vizualnom dojmu dopinosi više od 600 elemenata interaktivne LED rasvjete, zatim LED zid i dva LED ekrana te 4 LCD projektora. S ovakvom opremom, kao malo gdje u gradu, doista imate i više nego što vam je potrebno da se kreativno poigrate i zajedno s našim stručnim timom dizajnirate zadivljujuće svjetlosne kulise za svoja događanja. Osim superiorne rasvjete, na raspolaganju vam je i besplatan Wi-Fi te 12 iPada koje možete koristiti za zabavu ili u promotivne svrhe.

Kapacitet: 150 – 500
Prostor pogodan za: obiteljska događanja, poslovna događanja, privatne partyje
Parking: Da
Tel.: 091 33 55 315
Adresa: Trg Stjepana Radića 3, Zagreb
E-mail: info@matis-absolut.hr
Web: www.matis-absolut.hr