NOVO: STIL EVENT
STIL EVENT je jedinstveni hibridni prostor za događanja smješten u Američkom Paviljonu 13 na Zagrebačkom velesajmu, u širem centru grada Zagreba. Prilagodite ga Vašem događanju, a STIL EVENT tim i naši vjerni partneri stoje Vam na raspolaganju. Zahvaljujući površini od 800m2, sa galerijom od 240 m2 te visinom stropa koja iznosi 5,80m, ovaj prostor ima mogućnost [...]
Matis Absolut Lounge

Kao jedan od rijetkih doista multifunkcionalnih prostora u Zagrebu, Matis Absolut Lounge poseban je zbog svojih mogućnosti transfotmacije za svaku priliku.

C6 restoran, caffe i dvorana

Tražite nešto novo, moderno i drugačije? Vaša je potraga završena. Dobro došli u C6! Ovaj restoran, uz caffe bar, nudi i zasebnu kongresnu dvoranu sa 120 mjesta i ugodan VIP salon za druženja.

Restoran Kvatrić

Vrhunska domaća kuhinja, štrukle, roštilj na drveni ugljen, teleća koljenica, domaći kruh zagorska juha, jela ispod peke… Ovo su samo neka od jela koja već dugi niz godina poslužujemo u rustikalnom ambijentu Restorana Kvatrić.

CK Showroom & Garden

Za intimna druženja, prezentacije, radionice, edukacije i partyje predlažemo vam ugodan prostor CK Showrooma koji može primiti 40 gostiju u sjedećoj varijanti ili 80 u party varijanti.

Euphoria

Ugodan ambijent i ekskluzivno uređenje glavne su odlike caffe lounge bara Euphoria.

Pure

Caffe bar Pure smješten je u prizemlju svojevrsne ljepotice zapadnog dijela Zagreba, Nove galerije.

PANDORA

Đođite i opustite se u ugodnom ambijentu i ekskluzivnom interijeru caffe & lounge bara Pandora.

Tvornica Kulture

Kultna zagrebačka Tvornica Kulture idealna je za organizaciju evenata: industrijski dizajn interijera,  centralna lokacija, arhitektonsko obilježje objekta, prostorna komunikacija, suvremena tehnička produkcija, urbani imidž prostora… svakako provjerite!

Eko kuća Trpuci

Samo 20 minuta od Arene Zagreb, u srcu Vukomeričkih gorica, okružena šumama i livadama smjestila se drvena autohtona turopoljska Eko kuća Trpuci. Idealna je za romantične proslave unutar kuće ali i za glamurozna događanja na otvorenom.

Mala kuća Mia – Relax House

Svega 6 km od autoceste A1 nalazi se raj za ljubitelje aktivnog odmora na čistom gorskom zraku. Mala kuća Mia nudi vam potpunu relaksaciju u ambijentu luksuzno uređene kuće za odmor.

TRAKOŠĆAN WEDDING & EVENT RESORT

Dašak luksuza pružit će Vam ova vrhunska lokacija s koje se pruža pogled na dvorac, a koja će Vaš dan učiniti jedinstvenim i posebnim.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"
Izjava o financiranju: EUROADRIA d.o.o. – krajnji korisnik poziva „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.”