Matis Absolut Lounge

Kao jedan od rijetkih doista multifunkcionalnih prostora u Zagrebu, Matis Absolut Lounge poseban je zbog svojih mogućnosti transfotmacije za svaku priliku.

Zlatna dvorana

Prestižna glamurozna dvorana u zapadnom dijelu grada može se transformirati za svaku prigodu, a dizalom je izravno povezana s garažom.

C6 restoran, caffe i dvorana

Tražite nešto novo, moderno i drugačije? Vaša je potraga završena. Dobro došli u C6! Ovaj restoran, uz caffe bar, nudi i zasebnu kongresnu dvoranu sa 120 mjesta i ugodan VIP salon za druženja.

La dolce vita

U prizemlju centra City Plaza (ex. Hypo Centar) smjestio se dragulj naše ponude. La dolce vita mjesto je koje će vas oduševiti svojom svestranošću jer vam, osim ukusno dizajniranog a la carte restorana, nudi i vrhunski caffe bar.

Restoran Kvatrić

Vrhunska domaća kuhinja, štrukle, roštilj na drveni ugljen, teleća koljenica, domaći kruh zagorska juha, jela ispod peke… Ovo su samo neka od jela koja već dugi niz godina poslužujemo u rustikalnom ambijentu Restorana Kvatrić.

CK Showroom & Garden

Za intimna druženja, prezentacije, radionice, edukacije i partyje predlažemo vam ugodan prostor CK Showrooma koji može primiti 40 gostiju u sjedećoj varijanti ili 80 u party varijanti.

Euphoria

Ugodan ambijent i ekskluzivno uređenje glavne su odlike caffe lounge bara Euphoria.

Pure

Caffe bar Pure smješten je u prizemlju svojevrsne ljepotice zapadnog dijela Zagreba, Nove galerije.

PANDORA

Đođite i opustite se u ugodnom ambijentu i ekskluzivnom interijeru caffe & lounge bara Pandora.

Mali dvorac

U oazi zelenila Hrvatskoga zagorja smjestio se novoizgrađeni ekskluzivni prostor s bazenom idealan za vjenčanja i druge svečanosti.

Eko kuća Trpuci

Samo 20 minuta od Arene Zagreb, u srcu Vukomeričkih gorica, okružena šumama i livadama smjestila se drvena autohtona turopoljska Eko kuća Trpuci. Idealna je za romantične proslave unutar kuće ali i za glamurozna događanja na otvorenom.

Mala kuća Mia – Relax House

Svega 6 km od autoceste A1 nalazi se raj za ljubitelje aktivnog odmora na čistom gorskom zraku. Mala kuća Mia nudi vam potpunu relaksaciju u ambijentu luksuzno uređene kuće za odmor.