Ugostiteljstvo je za nas poziv, a ne samo posao. Tijekom posljednih 17 godina posvećeni smo razvijanju mreže restorana, kafića i prostora za održavanje raznih vrsta događanja.

U domeni cateringa možemo vam ponuditi uslugu za 5.000 osoba u zatvorenim i otvorenim prostorima. Posjedujemo ISO certifikat za sustav upravljanja sigurnošću hrane 22000:2005 i HACCAP standard za opremljenost kuhinje, hranu dovozimo na bilo koje odredište pomoću 36 specijaliziranih vozila za dostavu hrane, a za nas radi 350 vrijednih i kreativnih djelatnika. No naše veličina ne leži u brojkama, već u činjenici da s jednakim žarom pristupamo cateringu za 5.000 osoba, kao i obiteljskoj proslavi s dvadesetak uzvanika. To je ono što nas izdvaja i po čemu smo posebni.

U našoj ponudi možete pronaći i cijeli niz ekskluzivnih prostora, restorana, caffe barova i konferencijskih dvorana namijenjenih održavanju obiteljskih i poslovnih svečanosti, druženja, prezentacija, kongresa, rođendana. U svakoj prilici u kojoj se skuplja veći broj ljudi, možemo biti partner od neprocjenjive vrijednosti.

Ukoliko želite postati član našeg tima, pošaljite nam životopis na:

zaposlenja@catering-kvatric.hr