Tvornica Kulture

Kultna zagrebačka Tvornica Kulture idealna je za organizaciju evenata: industrijski dizajn interijera,  centralna lokacija, arhitektonsko obilježje objekta, prostorna komunikacija, suvremena tehnička produkcija, urbani imidž prostora… svakako provjerite!

Tvornica Kulture je idealna za proizvodnju raznih programskih sadržaja, sastoji se od dva zasebna prostora koji mogu funkcionirati zasebno ili biti spojeni u jednu cjelinu. Kao najveća koncertna dvorana u gradu, prepoznatljiv je zagrebački brand i godišnje je posjeti oko 90.000 posjetitelja.

Novim preuređenjem, tehnički i produkcijski, postala je jedan od  najopremljenijih klubova u Hrvatskoj, a po mišljenju struke i jedan od najboljih prostora za kvalitetu zvuka i to zbog svoje izolacije i dvorane u formi trapeza.

Novi razglas i rasvjeta birani su po principu zadovoljavanja potreba većine ”ridera“ velikih stranih izvođača za ovakav tip prostora, kao i tehnički najzahtjevnijih evenata.

Mreža željezne konstrukcije s originalnim kranovima bivšeg HTV studija, jedno je od najposebnijih krovišta event prostora i stvara  jedinstvenu atmosferu interijera.

 

(FOTO: Martina Skrobot)

Kapacitet: 100 – 1300 (ovisno o tipu događanja)
Prostor pogodan za: poslovna događanja, vjenčanja, partyje
Parking: Da
Tel.: +385 91 3355 300
Adresa: Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
E-mail: catering-kvatric@catering-kvatric.hr

Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb