Drugi za nas kažu da smo najbolja catering kuća u Hrvatskoj. Mislimo da taj status možemo zahvaliti strasti koja nas pokreće već 17 godina.

Meso

Strast za hranom i vrhunskim ugođajem tjera nas da pomičemo granice i postavljamo nove standarde na catering sceni. Naš kulinarski tim broji 50-ak kuhara koji svakodnevno inoviraju kako bi vam predstavili zaista ukusna jela i najdelikatnije okuse. Kada probate neku od njihovih kreacija, možete se samo oduševiti. Jedina smo catering tvrtka u Hrvatskoj koja može organizirati catering za 5.000 osoba u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Jedina smo tvrtka koja objedinjuje ISO certifikat za sustav upravljanja sigurnošću hrane 22000:2005, HACCP standard za opremljenost kuhinje i certifikat HALAL kvalitete. Jedina smo tvrtka koja posjeduje 36 hlađenih vozila koja u svakom trenutku mogu naše delicije dopremiti do vaših stolova u bilo kojem kutku Hrvatske. Jedina smo tvrtka koja posjeduje tako širok i raznovrstan odabir prostora za vaše svečanosti i događanja.

Namaz
Kolačići

Iako smo u mnogo toga jedinstveni, kada angažirate Catering Kvatrić jedinstveni postajete baš Vi. Vaše želje, potrebe i očekivanja ono su što inspirira svakog od naših 350 djelatnika. Zato često kažemo da za nas ne postoje veliki i mali posao. Postoje samo tisuće i tisuće osmijeha zadovoljnih klijenata koji nam se tijekom godina rado vraćaju i koji nas rado preporučuju. Naš zadatak uveličati je najvažnije trenutke u vašim privatnim i poslovnim životima. Biti pouzdan partner, pa čak i prijatelj, u tim trenucima i svaki put iznova oduševljavati nivoom usluge i kvalitetom hrane – tako se postaje najbolji i najveći!

Hamburger

Preuzmite meni

U skladu s vrhunskim kulinarskim standardima periodično mijenjamo naš meni kako bi se prilagodili sezoni i recentnim gastronomskim trendovima.