C6 restoran, caffe i dvorana

Tražite nešto novo, moderno i drugačije? Vaša je potraga završena. Dobro došli u C6! Ovaj restoran, uz caffe bar, nudi i zasebnu kongresnu dvoranu sa 120 mjesta i ugodan VIP salon za druženja.

C6 smješten je daleko od gradske gužve, ali unatoč tome možemo reći da je u srcu grada. Lako dostupan zbog blizine Slavonske avenije, ovaj mali restoran lako se transformira kako bi ugodio vašim željama. Kapacitet restorana je 100 sjedećih mjesta ili 200 stajaćih u party varijanti.

Pored restorana, na istoj lokaciji, možemo vam ponuditi i konferencijsku dvoranu sa 120 sjedećih mjesta. Uz projektor, platna, ozvučenje, mikrofone i Wi-Fi nudimo vam i posebnu kabinu za simultano prevođenje, a vaši će gosti znati cijeniti grijanu terasu na kojoj se mogu opustiti tijekom pauze za kavu.

Kapacitet: 100 – 200
Prostor pogodan za: Vjenčanja, obiteljska događanja, party, kongresi, prezentacije, radionice, restoran, bar
Parking: Da
Tel.: 01 6443 017
Adresa: Capraška ulica 6, Zagreb
E-mail: catering-kvatric@catering-kvatric.hr

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"
Izjava o financiranju: EUROADRIA d.o.o. – krajnji korisnik poziva „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.”