Mala kuća Mia – Relax House

Svega 6 km od autoceste A1 nalazi se raj za ljubitelje aktivnog odmora na čistom gorskom zraku. Mala kuća Mia nudi vam potpunu relaksaciju u ambijentu luksuzno uređene kuće za odmor.

Kuća je smještena na rijeci Kupi koja ima uređeno kupalište te nudi razne dodatne aktivnosti. Moderno je uređena, niskoenergetska, s centralnim grijanjem na pelete. Sastoji se od tri spavaće sobe za ukupno 6 osoba, po potrebi su na raspolaganju i dječji krevetić te dodatni ležaj. Ima 2 kupaonice, 3 sanitarna čvora, prostor za opuštanje s jacuzzijem za 4 osobe, finskom saunom te podnim grijanjem.

Djeca također imaju svoj vrtni kutak s kućicom, toboganom i ljuljačkama, a uz kuću se nalazi vanjski bazen za 8 osoba i sunčalište. Što vam je još potrebno za ugodan vikend ili godišnji odmor s prijateljima ili obitelji.

Kapacitet: –
Prostor pogodan za: odmor, obiteljska druženja
Parking: Da
Tel.:  091 33 55 300
E-mail: catering-kvatric@catering-kvatric.hr
Adresa: Spahići, Općina Bosiljevo

Spahići, Općina Bosiljevo

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"
Izjava o financiranju: EUROADRIA d.o.o. – krajnji korisnik poziva „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ financiranog iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.”