NOVO: PERON 16

Još jedna od izrazito zanimljivih lokacija koju vam nudimo je Peron 16.

Ovaj prostor nastao je kako bi pružio jedan novi urbani doživljaj za sve svoje posjetitelje. Nalazi se u centru grada Zagreba, neposredno uz željezničku prugu na Zapadnom kolodvoru. Peron 16 čine različiti segmenti koji će vas oduševiti svojom jednostavnošću ali i jednim posebnim daškom posebnosti. Prostor posjeduje 160 privatnih parkinih mjesta za svoje posjetitelje.

Unutarnji prostor u industrijskom stilu ukupne površine od 570 m2 je zamišljen kao urbani event square u industrijskom stilu koji se može modulirati i prilagoditi svim vrstama evenata, od banketnih varijanti (do 200 osoba), pop-up varijanti te lounge i causal varijanti (do 600 osoba).

Ovaj dio sadržava i skrivenu galeriju, idealnu za organiziranje manjih događanja kako privatnih tako i korporativnih. S površinom od 70 m2 može ugostiti do 40 osoba.

Vanjska natkrivena terasa od 400 m2  sadrži dodatne sadržaje kao što su Food truck i Spirits bar pogodne za sve vrste evenata: organizacija
korporativnih i privatnih evenata, organizacija vjenčanja, live događanja, press konferencija, krstitki, pričesti. Može ugostiti do 300 osoba.

Konceptualno drugačiji prostor također u sklopu Perona 16 je i Djole waste koji opisuje ne samo svjetski pokret koji promovira život bez stvaranja ikakvog otpada već i koncept budućnosti. Djole Waste naslonjeni na održivost svega pa i onog najbitnijeg u nama. Površina iznosi 570 m2 te može ugostiti do 250 osoba.

Uz sve ovo, prostor uskoro dobiva i još jedan jedinstveni dodatak:
– Multimedijski hangar veličine je 360 m2 i kapaciteta 300 osoba. Obogaćen je sadržajem kroz 365 dana u godini.
– Balkan Express Bistrot donosi Vam bogate okuse iz čak pet država.
– Hostel u centru grada Zagreba u kojem ćete doživjeti pravi Balkan.

Peron 16 nudi mogućnosti organizacije evenata za sve prigode. Mi smo kulisa a vi režiseri. Podijelite s nama vašu viziju a na nama je da ju ostvarimo.

Obratite nam se s povjerenjem!